Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

KONTAKT PODACI

MESTRO d.o.o.

Zagreb, Stjepana Gradića 1

OIB: 87655145561

Telefon: +385 1 6640 116

Email: info@mestro.hr

 

KUPNJA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “moja košarica” i popunjavanjem elektronskog

formulara. Naručene proizvode možete platiti uplatnicom ili internet bankartvom, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku te ćemo u dogovoru s Vama isporučiti zamjenski artikl ili ćemo u dogovoru s Vama navedeni artikl maknuti iz narudžbe. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Moj korisnički račun”. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom “moja košarica”.

NAPLATA/AUTORIZACIJA

Naručene proizvode kupac će platiti virmanski ili uplatnicom, prema narudžbi.

Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (hrvatska kuna).

Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB, te naziv tvrtke ili obrta. Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. U slučaju znatnih promjena tečaja zadržavamo pravo na promjenu cijena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

SIGURNOST

MESTRO d.o.o. internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MESTRO d.o.o.internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

POŠTARINA I DOSTAVA

Besplatna dostava

Za kupce iz Zagreba, dostava za sve uređaje iz asortimana MIELE bijele tehnike je besplatna, a roba se dostavlja nakon uplate u roku 5-7 radnih dana.

Za narudžbe pribora i ostalih artikala koji ne spadaju u asortiman MIELE bijele tehnike vrijede ostali uvjeti:

 

Paket24 (bivši HP Express)

Ovo je brži i malo skuplji način dostave. Troškovi dostave su Troškovi dostave su prikazani na stranicama Hrvatske pošte, a Paket24/HP Express će Vam robu dostaviti u roku 48 h. MESTRO d.o.o. će robu poslati dan nakon što su sredstva uplaćena na naš račun ukoliko plaćate virmanom tj općom uplatnicom. Iznimka od pravila dostave za 48 h, mogu biti neki otoci, gdje dostava može potrajati dulje. Detaljne informacije možete pogledati na stranicama Hrvatske Pošte.

 

ISPORUKA U DRUGE ZEMLJE

Moguće je, molimo Vas da nas kontaktirate. Ukoliko želite kupiti bilo koji od proizvoda, raspitajte se kod vaše carinske ispostave koliko bi Vas koštala carina, špediterske i ostale usluge, s obzirom da to bitno poskupljuje sam proizvod.

REKLAMACIJE

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja Korisnik ima pravo u roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni ili su dostavljeni proizvodi koji nisu naručeni.

MESTRO d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku osam (8) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava.

Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu:

MESTRO d.o.o.

Stjepana Gradića 1, 10010 Zagreb

OIB: 87655145561

Email: info@mestro.hr

U slučaju opravdane reklamacije, MESTRO d.o.o. snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom i računom.

NAKNADA ZA PONOVNO NARUČIVANJE

Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem e-maila i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo zamjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.

OSTALI UVJETI

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. MESTRO d.o.o.zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

NOVI KORISNIK

Da biste postali naš kupac potrebno je obaviti prijavu kao novi korisnik. Postupak prijave vrlo je jednostavan i zahtjeva minimum Vaših osobnih podataka. Podatke sa zvjezdicom (*) molimo obvezno popunite.

Vaši podaci potrebni su nam kako bi tvrtka MESTRO d.o.o. potpuno i sigurno provela postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu. Na kraju postupka prijave nudi Vam se opcija primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima, nagradnim igrama i sl.

Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se

odjaviti s liste primatelja.

Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke MESTRO d.o.o.i Vas kao našeg korisnika.

Zadovoljstvo će nam biti da nam se javite:

  •          ukoliko imate bilo kakvih primjedbi ili prijedloga željeli bismo znati za njih, tako da možemo poboljšati našu uslugu,
  •          ako trenutno na skladištu nemamo proizvod za koji ste zainteresirani, javite se kako bi isti naručili u skoroj budućnosti,
  •          ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju,
  •          kada primijetite da na samoj web stranici ima pogrešaka ili ju želite pohvaliti.

 

Pisati nam možete na info@mestro.hr

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju!

 

Izjava o privatnosti

MESTRO d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

MESTRO d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Sigurnost podataka

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MESTRO d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

MESTRO d.o.o. se obavezuju pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti MESTRO d.o.o.. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, MESTRO d.o.o. ne odgovaraju za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.